Mobile Grand Cafe

Deze creatie van de ervaren cateringprofessional Jos Saes bestaat uit een robuuste trailer die snel op elke enigszins vlakke locatie kan worden geplaatst. Op ingenieuze wijze schuift deze trailer uit tot een riant paviljoen waarin een gezelschap tot 125 personen ruim plaats vindt. Het is zelfs mogelijk om een uitbreidingsmodule te koppelen tot een capaciteit van maximaal 200 personen; XL en XXL dus.

Aan de buitenzijde ziet het er allemaal strak en keurig verzorgd uit. Binnen treft u een fraaie inrichting met de sfeer van een echt Grand Café. Uw gasten zullen onder de indruk zijn van de ambiance Samen met de juiste muziek en een onberispelijke catering is alles gereed voor een ontmoeting of feest met een beleving zoals u dat wenst.
ROAD SHOW
Voor evenementen- of commerciële organisaties kan onze trailer worden ingezet als Mobile Road Show. Uiterlijk en interieur kunnen worden aangepast in een uitstraling die aansluit bij uw corporate identity, merk of campagne. Zo presenteert u op diverse locaties uw product op een aansprekende manier aan uw dealers of direct aan uw klanten. Voor een
concurrerend tarief beschikt u over representatieve
mobiele marketing. Aantrekkelijk en exact op het
tijdstip en de locatie die past bij uw presentatie
en promotie.

VIP LOUNGE
Uw relaties, sponsors, mensen uit politiek of
vakorganisaties... Kortom: Mensen die u graag extra
aandacht wilt geven. De trailer is zeer geschikt als VIP lounge. In een rustig, stijlvol decor genieten uw gasten van premium niveau; ze zullen zich gewaardeerd voelen. Een ruim assortiment dranken, en versbereide hapjes en muziek die past bij de gelegenheid, maken het geheel áf.